0

Din handlekurv er tom


Ullfavoritter fra Northern Playground

Northern Playground er et norsk merke som produserer klær til all slags aktivitet og er opptatt av bærekraft og et tidløst design. Tanken er at du kan gå på tur i fjellet og på date i samme t-sjorte. Flaks at ull også fjerner lukt!

 


 

Tekst og foto: Julia Gundersen og Vilde Vollevik / Magasinet Glimt

Lurer du på noe eller har du gode innspill? Tips oss på redaksjonen@chillout.no

 

 Toppturer, overnattinger i det fri og vandringer i skog og mark. Det er stor enighet om at ullklær er de beste turplaggene året rundt, og i den varme sommersola er det ingenting som er bedre mot kroppen enn et materiale som puster godt og transporterer bort svette. 

Vi har oppgradert turgarderoben vår med flere nye plagg fra Northern Playground og har fått noen soleklare favoritter. Klærne fra Northern Playground har en klar og tydelig miljøprofil; ikke kjøp mer klær enn du må, bruk klærne du har til flere aktiviteter og reparer om noe går i stykker. De lager klær som skal vare livet ut, og reparer også deretter. Ikke rart dette er vår nye turfavoritt!

 


VILDES FAVORITTER FRA NORTHERN PLAYGROUND

 

Boxer

Ull er gull, også helt innerst. Undertøy i ull puster mer, lukter mindre og varmer bedre enn vanlig undertøy i bomull. På tur er dette kvaliteter jeg setter pris på. Boxeren til dame fra Northern Playground er lengre i beina enn andre modeller jeg har prøvd fra andre merker. Beina glir ikke opp eller krøller seg ubehagelig under turbuksa. Boxeren er høy i livet, og strikken i midjen holder alt på plass. På grunn av den gode modellen har jeg også brukt denne boxeren som en shorts, både til avslapning hjemme og på turer i varmen. På Hardangervidda ble denne brukt hver eneste dag, og mange av dagene var den det eneste jeg hadde på som underdel. Deilig, luftig og ikke minst utrolig behagelig! 

 

 

 

 

Stillongs

Jeg var lenge på utkikk etter en tynnere stillongs, en jeg kan bruke på turer i sommerhalvåret mens gradestokken enda er på godsiden. Stillongsen er laget av 72% økologisk ull og 28% silke, en fantastisk og eksklusiv blanding som gjør at den puster godt og ikke blir for varm. Stillongsen verken klør eller stikker, den glir ikke ned og den føles myk på huden. 

 

Stillongsen har blitt godt brukt gjennom titalls utenetter i sommer, og vil garantert bli brukt masse fremover. Den er perfekt som en «hverdags-stillongs» på vinteren, og til aktiviteter som langrenn og løping i minusgrader. Til de kaldeste vinterturene vil nok denne stillongsen blir litt for tynn for meg, men resten av året er den helt perfekt. 


Sold out

Sold out

Sold out

Sold out


JULIAS FAVORITTER FRA NORTHERN PLAYGROUND

 

 

T-skjorte 

Hva er vel en tursommer uten en god t-skjorte i ull? Jeg sverger til ull uansett sesong, og derfor er jeg spesielt glad for at det finnes gode t-skjorter i ull, slik at armene kan brune seg mens jeg går i fjellet. Denne t-skjorten har blitt testet ut til det meste – på lange løpeturer i skogen og på fjellet, hengende i klatreveggen og morgenturer på SUP-brettet mitt. Jeg kan røpe så mye som at den har bestått alle aktivitetene med glans.

De beste plaggene er jo nettopp de du kan bruke til flere ting! I tillegg til å være behagelig og allsidig føles den slitesterk nok til at jeg stoler på at den holder til det jeg tar den med på. Den har holdt meg tørr og varm i fjellet, og den har blitt en fast følgesvenn. 

 

 

Bestefartrøye

Bestefartrøyen fra Northern Playground har blitt en gjenganger, spesielt fordi den ikke ser ut som et typisk ullplagg. Den klør absolutt ikke, og føles myk og sval mot huden. Kombinasjonen av i 72% ull og 28 % er en sikker vinner og gir behagelig plagg som du har lyst til å tilbringe tid i.

Bestefartrøyen har vist seg å være perfekt til yoga i det fri, til sofakos på hytta etter en lang dagstur og ikke minst til å holde varmen på lange sommerkvelder. Bestefartrøyen fra Northern Playground er et plagg som holder det den lover – du kan virkelig bruke det til mer enn bare én ting.

Knappene i tre foran på brystet gir et sjarmerende utseende, men gjør at trøya ikke er blant de mest komfortable å ha på under andre plagg. I seg selv er den imidlertid helt perfekt!


Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Vi håper du lar deg inspirere av og velger allsidige og holdbare plagg neste gang du skal oppgradere turgarderoben. Vi kan i hvert fall gå god for våre nye og utprøvde favoritter fra Northern Playground.
Kanskje du også er interessert i:


Bøker som inspirerer til eventyr

 

Turåret 2022 er godt i gang, og det er på høy tid å begynne å planlegge årets turer, reiser og eventyr. Om du planlegger lange skiturer, hengekøyeovernattinger i marka, norgesferie med roadtrip eller vandreturer – her finner du inspirasjonen du trenger.

 

Favoritter i backpackersekken:
Dette har Chillout-gjengen
alltid med på reise

 

 

Det er lov å drømme seg bort til det gode backpackerliv, med palmetrær, hvite strender og eventyrlige destinasjoner. Vi i Chillout er i hvert fall ordentlig reisesyke og vi gleder oss til vi kan legge ut på reise igjen, til spennende kulturer og nye opplevelser.

 

Vi har samlet våre absolutte favorittprodukter til backpacking og reise. Kanskje ender du opp med noe av dette i sekken, neste gang du skal ut og reise?

 


Å temme den umettelige eventyrlysten

 

Andrea Rosenborg (31) bor i Oslo og har en bachelor i utviklingsstudier, i tillegg til utdannelse innen interiør. Det er en morsom og tilfeldig kombinasjon som hun selv sier kommer av en kjærlighet for pyntegjenstander, samtidig som hun elsker å utforske nye steder og leve det enkle liv.

Møt Chillout-ambassadør Andrea Rosenborg med en umettelig tur- og reiselyst, en dame som ofte er i planleggingsfasen av et nytt og spennende eventyr.


Nyhetsbrev