0

Din handlekurv er tom

Temakveld: Nanook

10. oktober - Chillout Grünerløkka - kl 1900

Nanook er en global bevegelse med nesten 2000 opplevelsesbedrifter av høy kvalitet, som er brennende opptatt av å dele fantastiske opplevelser og innsidekunnskap. Å være Nanook-partner krever lokalt eierskap og ansvar overfor naturen og lokalsamfunnet. Ved å kutte de dyre mellomleddene og etablere direkte kontakt, sørger vi for at ditt besøk bidrar til den lokale økonomien og at miljøhensyn blir adressert.

For oss startet alt med at vi drev en liten opplevelsesbedrift på nordvestkysten i Norge. Vi så sideeffektene av reiselivet og innså at våre utfordringer var de samme for andre. Vi bestemte oss for å starte Nanook for å samle noen lokale bedrifter på en plattform. Men kunne ikke forestille oss at det skulle utvikle seg til å bli en global bevegelse på så kort tid. Nå er vi i 83 land, sammen forandrer vi reiselivet i en mer bærekraftig utvikling.

Hvordan funker det?

Å planlegge en ferie kan være frustrerende. Man tilbringer gjerne time på time med å søke på nettet og til slutt sitter man igjen med altfor mange valg. Det er vanskelig å finne informasjon om lokale tilbydere og man ender ofte opp med å booke hos kostbare mellommenn. Tenk deg at du i stedet kan beskrive hva du ønsker og så bli spleiset med lokale eksperter som virkelig kjenner området du vil besøke, og kan gi deg gode innsidetips. En person som avslører de lokale hemmelighetene og gir deg de beste opplevelsene, basert på dine interesser. Noen som kan skreddersy hele turen din, eller finne de beste tilgjengelige små gruppeturene?

Vi setter deg i kontakt med de rette lokale ekspertene og kan tilby deg trygg betaling, sikker booking og support. Som en bonus får du tilgang til lokale priser samtidig som du vet at du støtter opp lokalt.