• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

2 899,-

Varenr. 7323450297633
Fjellreven

Travel Pack

2 899,-

Color: Black
2 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Solid reisesekk stappfull av smarte organiseringsløsninger!

Travel Pack er en alt-i-ett-løsning for deg som setter praktiske organiseringsløsninger høyt i kurs, enten din neste destinasjon er kortere reisemål som weekendturer eller forretningsreiser.

Selv om denne er utformet som en ryggsekk sett fra utsiden, så minner den mer om en liten koffert på innsiden. En stor glidelåsåpning deler sekkens to rom, og avslører en heldekkende nettinglomme på den ene siden, og to halve nettinglommer på den andre siden - en stor fordel for deg som helst vil slippe å kjøpe eksterne pakkesystemer for klær og heller ha alt integrert. Den fremste halvdelen har også en åpning øverst til utsiden som passer prefekt til en Travel Toiletry Bag hvor det også finnes ekstra nettinglomme. Utsiden har i tillegg en glidelåslomme på midten til småting. Bak ved det polstrede bæresystemet finnes en smalere organiseringslomme som via en stor glidelåsåpning rommer en godt polstret laptoplomme for inntil 15", og en åpen lomme for småting. På motsatt side finnes en halv nettinglomme og en større åpen lomme som passer godt til dokumenter.

Yttermaterialet er laget i det slitesterke G-1000 HeavyDuty Eco som er vannavvisende og laget for å tåle tøff bruk i årevis. Volumet på 35 liter føles overraskende stort, selv om sekken er godt under max godkjent kabin-størrelse hos de fleste flyselskaper per skrivende stund.

EGENSKAPER
  • Halvmyk reisesekk/bag med mange organiseringsrom
  • Laget i slitesterk G-1000 HeavyDuty Eco-materiale
  • 35 liter volum er godkjente mål for håndbagasje hos de fleste flyselskaper
  • Vattering/polstreing i alle kanter beskytter ømfintlig utstyr og gjør at sekken føles solid
  • Behagelige vatterte/polstrede håndtak med skinndetaljer
SPESIFIKASJONER
  • Materiale: G-1000® HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% bomull
  • Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse (håndtak og logo)
  • Volum: 35 liter
  • Vekt: 1650 gram
DybdeHøydeBreddeVolum
27 cm46 cm32 cm35 liter
Fjellreven

Oppdag magien med Fjällräven, et merke som inspirerer eventyr og utforsking. Fra deres ikoniske Kånken-ryggsekker til slitesterke og funksjonelle friluftsklær, gir Fjällräven deg pålitelige produkter for ethvert utendørs eventyr. Med deres dedikasjon til bærekraft og naturens bevaring, kan du være trygg på at du investerer i kvalitet og ansvarlighet. Utforsk vår Fjällräven-kolleksjon og bli en del av fellesskapet som omfavner naturen og utfordringene som ligger foran oss.

Se alt fra Fjellreven