• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Fri frakt fra 500,- og gratis hjemlevering på store kofferter!

849,-

Varenr. 195436019839
Icebreaker

Tech Lite II SS T-skjorte (Herre)

  • T-skjorte i 100% Merinoull
  • Naturlig temperaturregulerende
  • Allsidig og reisevennlig

849,-

Color: Black

Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

T-skjorte i 100% merinoull for herre!

Med Tech Lite II har Icebreaker tatt steget helt vekk fra iblandet nylon, og leverer en T-skjorte laget i 100% merinoull som føles som en skikkelig oppgradering!

Tech Lite har vært Icbreaker sitt flaggskip i årevis, og med denne nye II-utgaven har det New Zealanske klesmerket tatt steget helt vekk fra merino/nylon-blandingen i den forrige utgaven og over til en versjon laget i 100% ren merionull!

Resultatet er en T-skjorte som føles minst like solid og holdbar som før, med de samme gode naturlige egenskapene som forgjengeren i form av temperaturregulerende, fukttransporterende og luktresistente kvaliteter man kun finner i ull som naturfiber.
En fordel med klesplagg i ull er at de ofte bare kan henges til tørk over natten i stedet for å vaske den: ullfiberne renser seg selv for fukt og lukt slik at det føles like nytt og like klar til bruk igjen dagen etterpå. Dette er en av grunnene til at ull fungerer spesielt godt på tur og reise, hvor muligheter til klesvask kan være vanskelig eller umulig.
T-skjorten har en normal passform for herre, med en behagelig crewe-neck og sømmer som går bak skulderne for å motvirke friksjon på steder som vanligvis er utsatt for mye belastning og slitasje... som foreksempel fra skulderreimene til en tursekk.
En ull-tskjorte som denne er en definitiv tur- og reisefavoritt blant den erfarne Chillout-gjengen, og noe vi like gjerne går med i hverdagen!

SPESIFIKASJONER  

Merknader:
150 Ultralight

Materiale:
100% Merinoull (18.9µ)

Passform:
Normal

Vekt:
150 gram