• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

949,-

Varenr. 196012567263
Icebreaker

Sphere II LS T-skjorte (Herre)

  • Longsleeve i 60/40 Lycocell og Merinoull
  • Naturlig temperaturregulerende
  • God som baselayer

949,-

Color: Green Glory
1 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Superlett longsleeve for herre i Lycocell og Merinoull!

Sphere er kjent for å være spesielt lett og myk, og denne nye II-utgaven er for første gang laget i 100% naturfiber!

Dette er en Longsleeve T-skjorte er laget i en 60/40-mix av Lycocellfiber og Merinoull i et 130gm Cool-Lite™-stoff som er spesielt lett og mykt, men samtidig svært holdbart. I denne oppgraderte II-utgaven har Icebreaker gått bort fra iblandet Nylon, og økt andelen Lycocell.

Lycocell er laget av cellulosefiber fra trevirke, og er et materiale som er kjent for å være ekstra mykt, og absorberer også rundt 50% mer fuktighet enn bomull, noe som i kombinasjon med ulla gjør den egenet som baselayer og til aktiviteter hvor man lett kan bli klam og svett. Sphere II innehar også de gode naturlige egenskapen til merionoullen i form av temperaturregulerende, fukttransporterende og luktresistente kvaliteter.
En fordel med klesplagg laget i ull er at de ofte bare kan henges til tørk over natten i stedet for å vaske den: ullfiberne renser seg selv for fukt og lukt slik at det føles like nytt og like klar til bruk igjen dagen etterpå, og i kombinasjon med de fuktabsorberende- og transporterende egenskapene til Lycocell, er dette en longsleeve som i de fleste tilfeller kan legges til tørk over natten og brukes om igjen like ren dagen etter. Dette er en av grunnene til at ull fungerer spesielt godt på tur og reise, hvor muligheter til klesvask kan være vanskelig eller umulig.

Passformen er normal, med sømmer som går bak skulderne for å motvirke friksjon på steder som vanligvis er utsatt for mye belastning og slitasje, som foreksempel fra skulderreimene til en ryggsekk.

SPESIFIKASJONER  

Spesielle egenskaper:
Naturlig pustende, fukttransporterende, luktresistent, temperaturregulerende - spesielt myk

Merknader:
130gm Cool-Lite™ (Featherweight)

Materiale:
60% Lycocell / 40% Merinoull

Passform:
Normal

Vekt:
169 gram