• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

599,-

Varenr. 782519450568
Kavu

Snack Sack Kjølebag (7L)

  • Isolerende kjølebag med 7 liters kapasitet
  • Har flere praktiske lommer og festeløkker
  • Vannavvisende, solid kvalitet og unike design

599,-

Color: Vintage Palm

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Superpraktisk kjølebag i nye kule farger!

Dette er en kjølebag som under det fargsprakende utseendet virkelig imponerer med flere praktiske funksjoner. Det ultimate valget for en piknik i parken, på stranden eller på korte utflukter året rundt!

Snack Sack er en isolerende kjølebag med flere forbausende mange praktiske detaljer under det fargerike ytre. Kapasiteten på 7 liter er utformet slik at det er perfekt plass til 12stk. 0,33L brus/ølbokser, men denne kan brukes som mye mer enn en partybag! Stapp den full av dagens lunsj, enten det er grillmat til turbålet eller ferdiglaget mat til pikniken i parken med noen kjøleelemter i for å holde det kaldt og ferskt i timesvis.

Hovedrommet åpnes som en lomme via en toveis glidelås, og skjuler en nettinglomme med glidelås rett under topplokket. I front finnes det en dyp åpen lomme med plass til verdisaker eller andre småting, og en glidelåslomme på undersiden som fint kan romme en mobiltelefon og mer. De dekorative festeløkkene på høyre side lar deg feste flere eksterne ting til baggen via for eksempel en karabinkrok. En justerbar bærestropp festes til løkker i kortendene med solide avtagbare metallkomponenter, og et polstret håndtak i topplokket lar deg gripe tak i hele baggen for å flytte den raskt.

Materialet på utsiden er laget i et tykt og vannavvisende 600D Polyester-stoff, og tåler dermed en tur ut i all slags vær, enten det regner, blåser eller snør.

Dette er en kjølebag som er laget for å ta drikken og turmaten fra A til B og litt til, enten du skal på piknik, høsttur i marka eller ut på stranden om sommeren... finnes i flere stilige og unike farge- og mønsterkombinasjoner!

EGENSKAPER

Type: Kjølebag (isolerende - holder på temperaturen
Aktivitet: Tur, telttur, biltur, piknik, strandtur
Sesong: Hele året
Spesielle egenskaper: Vannavvisende ytre, isolerende indre
Spesielle merknader: Brukes med kjøleelementer (ikke løs is)
Lengde bærestropp: 76 - 129 cm
Materiale ytterlag: 100% resirkulert 600D polyester (312g)
Materiale linning: Glatt polyester (100% polyester)
Kapasitet: 7 liter
Mål (LxHxB): 24 x 27 x 13 cm
Vekt: 953 gram

Kavu

KAVU er et slags akronym for aviasjonsuttrykket clear above visibility unlimited, og like viktig som høy kvalitet og holdbarhet, er KAVU-følelsen - en følelse som de selv beskriver som omtrent den følelsen man får av å se opp til en helt skyfri himmel og de endeløse mulighetene dagen foran deg kan bringe.

Se alt fra Kavu