• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Fri frakt fra 500,- og gratis hjemlevering på store kofferter!

700,-

1 399,-
Varenr. 7323450725495
Fjellreven

Singi Heavy Flanellskjorte (Herre)

700,-

1 399,-
Color: Super Grey

Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Flanellskjorte for herre i 100% myk bomull!

Dette er en flanellskjorte som føles temmelig vintage selv om den er funka ny! Varm og myk bomull med et enkelt og tidløst design.

Singi Heavy er en flanellskjorte for herre i en så myk og varm bomull at man kunne tro at den kom rett fra en god vintagebutikk, for her er det satset alt på høy kvalitet og enkel funksjonalitet.
Designet er er klassisk og tidløst, med spiss krage, knapper langs hele midten og knapper i ermene. I tillegg er det på denne modellen knapper utenpå hver skulder, slik at man kan rulle opp ermene og kneppe dem fast. To brystlommer med klaff og knapp i front og buet nedekant finnes også. En svært subtil Fjellreven-logo i tekstil finnes på den ene brystlommen - ellers er det ingen andre skinn-logoer eller lignende på denne.
Dette er flanellskjorten for deg som liker en vintage følelse og ren kvalitet fremfor tekniske egenskaper.... passer godt til de fleste anledninger!

SPESIFIKASJONER  

Materiale:
100% Bomull

Materiale forsterkning:
65% Polyester / 35% bomull (G-1000)

Passform:
Normal

Mål (Diameter, Høyde):
Se størrelsesguide!

Vekt:
440 g (M)

Fjellreven

Oppdag magien med Fjällräven, et merke som inspirerer eventyr og utforsking. Fra deres ikoniske Kånken-ryggsekker til slitesterke og funksjonelle friluftsklær, gir Fjällräven deg pålitelige produkter for ethvert utendørs eventyr. Med deres dedikasjon til bærekraft og naturens bevaring, kan du være trygg på at du investerer i kvalitet og ansvarlighet. Utforsk vår Fjällräven-kolleksjon og bli en del av fellesskapet som omfavner naturen og utfordringene som ligger foran oss.

Se alt fra Fjellreven